GOSSIP

Η Άννα Βίσση, αποκάλυψε ένα μεγάλο καβγά της με το Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας, από το 1983, μέχρι και το 1993 ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, που έκανε και κοινή μουσική καριέρα και οι δυο τους έχουν παραμείνει φίλοι και συνεργάτες.

Μια από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες που μας χάρισαν ως δίδυμο, ήταν η μπαλάντα "12" και πρόσφατα η Άννα Βίσση, αποκάλυψε πως πίσω από αυτό το τραγούδι κρύβεται ένας μεγάλος καβγάς με τον πρώην σύζυγό της, που αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για αυτό το κομμάτι.

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε, μου είπε “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θέλω. Θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε.

Έμεινα όλη τη νύχτα και κοιμήθηκα εδώ, με πήρε ο ύπνος από την κούραση. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει. Γύρω στις 11 το πρωί, μπαίνω μέσα τσαντισμένη, λέω… δεν είναι δυνατόν, θα το πω. Του άρεσε μετά, με αγκάλιασε, με φίλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!