GOSSIP

O Τανιμανίδης γιόρτασε τα γενέθλιά του σε καραντίνα [βίντεο]

Τα 39α γενέθλιά του γιόρτασε εν μέσω καραντίνας, ο Σάκης Τανιμανίδης και μας χάρισε ένα βίντεο - ανασκόπηση στη ζωή του, που περιλαμβάνει πλάνα και από τα παιδικά χρόνια του.

Ο παρουσιαστής του Survivor και κριτής του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, γιόρτασε τα γενέθλια στο σπίτι του, μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, αλλά δέχτηκε χιλιάδες ευχές μέσω Instagram.


Και ο ίδιος μοιράστηκε με τους followers του ένα βίντεο όπου τον βλέπουμε... να μεγαλώνει σταδιακά μέσα από παλιές φωτογραφίες του.


«39 χρόνια… κιόλας! Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. «Για πάντα παιδί» είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην «μεγαλώσω». Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once» έγραψε ο Σάκης στη λεζάντα του βίντεο.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Apr 30, 2020 at 5:53am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!