GOSSIP

Η Ρούλα Κορομηλά αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην καραντίνα [εικόνα]

H γνωστή παρουσιάστρια, περιμένει και αυτή, πως και πως, να έρθει η μέρα, που θα αρθούν τα μέτρα για να απολαύσει το μπάνιο στη θάλασσα, αλλά παράλληλα δεν έκρυψε πως εξαιτίας της καραντίνας, έχει... φορτωθεί μερικά παραπάνω κιλάκια.

Η Ρούλα, όχι μόνο αποκάλυψε πως πήρε βάρος αυτές τις μέρες, αλλά παράλληλα ανέβασε στα social media, μια παλιά πόζα της με ένα ολόσωμο μαγιό και δήλωσε πως είναι αποφασισμένη να το φορέσει και φέτος, παρά "τα 3 και κάτι ψιλά κιλά" που πήρε.


«Η καραντίνα θέλει και το χιούμορ της! Αλλιώς τη βάψαμε! Λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι... Δηλώνω πως ψάχνοντας, βρήκα αυτή τη φωτογραφία και το μαγιό! Ακριβούτσικο μεν αντοχής δε. Μ’ αρέσει είπα! Στο θέμα μας! Το δοκίμασα! Ω! Γες! Όμως , όμως, 3 κιλά και κάτι ψιλά τ’ άρπαξα, οφείλω να ομολογήσω.  Σιγά το πράμα! Αν κόψω τα γλυκά που βλέπω, φτιάχνω και τρώω, μετά τις 4 Μαΐου όμως αυτό, θα το ξανα φορέσω. Αυτά! Ο επιμένων νικά! 
ΥΓ.: Μην αρχίσετε σχόλια τι ωραία, δεν έχεις αλλάξει κλπ. Άλλα γράψτε ! » έγραψε η Ρούλα στη λεζάντα της πόζας της με μαγιό, που πιθανά τραβήχτηκε πριν από... πολλά χρόνια 




 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on Apr 23, 2020 at 1:29pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!