GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τα πλάνα της για τη βίλα του Ασλάνη στη Μύκονο

Πρόσφατα δημοσιεύματα, αποκάλυψαν πως η θρυλική βίλα του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, η οποία στο παρελθόν είχε βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλων, πλέον έχει περάσει στα χέρια της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα.

Η ίδια η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκάλυψε πότε και πως απέκτησε τη βίλα, ποια ήταν τα πλάνα της για αυτή και εξήγησε πως η πανδημία του κορωνοϊού της έχει αλλάξει εντελώς τα σχέδιά της.

«Αυτό το σπίτι, εγώ με έναν επενδυτή -έχω μια σχέση με το real estate γενικότερα- παίρναμε ακίνητα από το δημόσιο, μπαίναμε σε διαγωνισμούς για να μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε. Σκέφτηκα, λοιπόν, τον Μιχάλη επειδή ήταν φίλος αγαπημένος και το είχε το δημόσιο, να μπορούσαμε να το χειριστούμε.

Αυτό είχε γίνει 4-5 μήνες πριν την κρίση του κορωνοϊού. Δυστυχώς. όμως, ήταν πολύ κακή στιγμή για εμάς και πολύ κακή επένδυση. Δεν μπορούμε ούτε να το συντηρήσουμε, δεν μπορούμε ούτε να το φτιάξουμε γιατί το σπίτι είναι κατεστραμένο. Μπορεί να το αφήσουμε κι εμείς στο δημόσιο να το πάρει κάποιος άλλος γιατί δεν βγαίνουμε, δεν μπορούμε. Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, δεν φτάνουν τα χρήματα» αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!