GOSSIP

Ο Τσαλίκης μιμήθηκε τη Δέσποινα Μοιραράκη και σκόρπισε το γέλιο [βίντεο]

Ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου, θέλησε να δείξει στη Δέσποινα Μοιραράκη, πως έχει και αυτός ταλέντο στις... περιγραφές και πωλήσεις χαλιών.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, προφανώς είχε διάθεση για αστεία και έτσι το βράδυ της Τετάρτης καποφάσισε να μιμηθεί τη Δέσποινα Μοιραράκη και να μας δείξει το χαλί του σπιτιού του . 

Ο τραγουδιστής ανέβασε στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει το χαλί στο σαλόνι του σπιτιού του, σαν να το πουλούσε η ίδια η Δέσποινα.

“Δείτε τη ροζέτα του Λιβάνου, τον κόμπο τον διπλό τον αντικραδασμικό, τα πολύ ωραία χρώματα του κορονοιού. Οι επιχειρήσεις Μοιραράκη σήμερα πουλάνε. Τα είπα καλά;” ακούγεται να λέει ο Γιώργος Τσαλίκης και η Δέσποινα Μοιραράκη ακομπλεξάριστη του απαντά μέσω βιντεοκλήσης:

“Γιώργο μου δεν το είπες καλά, καταρχάς αυτό είναι ένα χαλί κερμάν, Περσικό, είναι η πόλη Κερμάν δεν υπάρχει πια, είναι του 1900, έχει καταστραφεί απ΄τους σεισμούς και αυτό το χαλί έχει έναν πολύ μεγάλο ρόμβο που ο ρόμβος που έχει μέσα όπως τον βλέπουμε είναι ρόμβος ροζέτα, είναι με τα χρώματα που υπάρχουν στον Παράδεισο, είναι δηλαδή όπως λέμε ο κήπος του Παραδείσου. Το δε χρώμα του το κόκκινο, είναι το κόκκινο το ωραίο της φωτιάς, του έρωτα και εκείνα τα πρασινογκριζοπετρόλ είναι ό,τι ωραιότερο, ο κήπος του Παραδείσου”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on Apr 22, 2020 at 1:50pm PDT

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!