GOSSIP

Europe Shine a Light: H Παπαρίζου θα συμμετέχει στο φετινό event της Eurovision

Είναι πλέον γνωστό, πως ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, ακυρώθηκε, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα διεξαχθεί του χρόνου στο Ρότερνταμ. Όμως στις 16 Μαΐου, η EBU, θα κάνει ένα live για να τιμήσει όλα (και τα 41) τραγούδια, που ετοιμάζονταν να παρουσιαστούν στο φετινό διαγωνισμό.

Η βραδιά θα λέγεται "Europe Shine a Light", θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας, εν μέσω στην παδνημίας και σε αυτή η EBU θα τιμήσει τα 41 τραγούδια που θα συμμετείχαν στο φετινό ακυρωθέντα 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

H όλη αυτή παραγωγή θα βγει στον αέρα το βράδυ της 16ης Μαίου (22.00 ώρα Ελλάδος), στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube (πιθανά θα μεταδοθεί κα τηλεοπτικά σε πολλές χώρες) και θα φέρει τον τίτλο: «Europe Shine A Light» που είναι εμπνευσμένος από το νικητήριο τραγούδι της Μεγάλης Βρετανίας και της Katrina «Love Shine A Light» στο διαγωνισμό του 1997.

Εκτός όμως από τους 41 καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, η EBU έχει προσκαλέσει και μια σειρά από τραγουδιστές που συνέδεσαν το όνομα τους με την Eurovision. Μεταξύ των οποίων είναι και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πρώτευσε στο 50ο διαγωνισμό του 2005 με το τραγούδι «My Number One» και σύμφωνα με δημοσιεύματα η Έλενα αποδέχτηκε την πρόσκληση της EBU και θα την απολαύσουμε στο Europe Shina a Light.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!