GOSSIP

Δύσκολες ώρες για το Γιώργο Παρτσαλάκη - Είναι στο νοσοκομείο

Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας είχε αυτό το Πάσχα ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης, που νοσηλεύεται από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και οι γιατροί εκτιμούν πως έχει διαφύγει το κίνδυνο, αλλά θα χρειαστεί να κάνει και χειρουργική επέμβαση.

Ο 68χρονος ηθοποιός νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή και ελεγχόμενη.

Λίγο πριν την Ανάσταση ο Γιώργος Παρτσαλάκης αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο,και έκτοτε νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων στην καρδιολογική κλινική και λέγεται πως την Τρίτη του Πάσχα θα υποβληθεί σε αγγειοπλαστική.

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό: «Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!