GOSSIP

Η Μιμή Ντενίση είπε τα 3 πράγματα που θέλει να κάνει μετά την καραντίνα

Η Μιμή Ντενίση, από τη πρώτη στιγμή έδειξε πως ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των ειδικών μαι σέβεται απόλυτα τα μέτρα που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και μένει στο σπίτι της. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και η ίδια δεν ονειρεύεται τι θα κάνει όταν όλο αυτό που ζούμε... τελειώσει.

Η δημοφιλής ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας και θιασάρχης, μίλησε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή και φυσικά αναφέρθηκε στη ζωή της εν μέσω καραντίνας, αλλά και τα πλάνα που έχει στο μυαλό της, για τις μέρες που θα αρθούν τα μέτρα και θα σταματήσει η καραντίνα.


«Το πρώτο που θέλω να κάνω μόλις βγω να δω τους αγαπημένους μου. Ο ιός μας έκανε να καταλάβουμε πόσο ανάγκη έχουμε τους αγαπημένους μας γιατί πολλές φορές εμείς που είμαστε πολυάσχολοι κάνουμε μια αγκαλιά στα γρήγορα και λέμε “έχω θέατρο, έχω τηλεόραση, με περιμένουν”, πόσο σπουδαίο είναι βλέπουμε τους αγαπημένους μας και δεν εννοώ μόνο την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας. Και ξεκαθαρίζει αυτό το διάστημα ποιοι είναι οι πραγματικοί αγαπημένοι μας. Το δεύτερο είναι οπωσδήποτε κομμωτήριο και μετά θα έβαζα ένα ταξίδι στην Ελλάδα και όχι τα ψώνια» είπε, μεταξύ άλλων η Μιμή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!