GOSSIP

H καραντίνα άλλαξε τα πλάνα της Νομικού για τη βάπτιση των παιδιών της

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της την εποχή της πανδημίας και το πως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σχέδια που έκανε για διπλή βάπτιση των παιδιών της. 

«Αυτός ήταν ο στόχος, ο σκοπός, δεν είχαμε κανονίσει κάτι, δεν είχαμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες αλλά θέλαμε και τα δύο μωράκια να τα βαφτίσουμε.

Ο Σάββας δεν είναι μωρό βέβαια, αλλά θέλαμε φέτος το καλοκαίρι να τον βαφτίσουμε.Δεν το σκέπτομαι καν τώρα. Δεν θα κάναμε κάτι, απλά οι φίλοι και η οικογένεια θα ήμασταν στην βάφτιση.Τώρα το έχουμε αφήσει τελείως. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό σύντομα και να επιστρέψουμε όλοι σε μια πιο όμορφη, διαφορετική και ουσιαστική κανονικότητα», ανέφερε η Δούκισσα Νομικού.

«Την πρώτη εβδομάδα και τη δεύτερη με είχε πιάσει ένα σφίξιμο και προσπαθούσα να χαμογελάω μόνο για τα παιδιά μου. Πραγματικά δεν ήμουν καλά. Τώρα που έχει ανοίξει και ο καιρός και το έχουμε συνηθίσει και το έχουν συνηθίσει και οι γονείς μας είμαι καλύτερα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!