GOSSIP

Η Ντενίση αποκάλυψε μια άγνωστη ατάκα που της είχε πει η Βουγιουκλάκη

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, συναντήθηκαν οι ηθοποιοί Μιμή Ντενίση και Κατερίνα Γερονικολού και αποκάλυψαν πολλά που δεν ξέραμε και για τις δυο.

Μάλιστα, η Μιμή Ντενίση, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και μια ανασφάλεια που προφανώς είχε με το ύψος της η Αλίκη Βουγιουκλάκη και μια ατάκα που της είχε πει η αείμνηστη σταρ όταν είχαν συνεργαστεί.

Συγκεκριμένα η Μιμή είπε: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη φόραγε πάρα πολύ τακούνι, 14 πόντους. Είχε φτιάξει, λοιπόν, ένα σκαλί και μου είχε πει “κοριτσάκι μου, επειδή εσύ είσαι πολύ πιο ψηλή πάντα θα περπατάς κάτω από το σκαλί εσύ, πάνω από το σκαλί εγώ”. Φορούσα όμως κι εγώ την τακούνα από κάτω»

Σε άλλο σημείο η αναφορά της Μιμής Ντενίση σε ένα συμβάν με ατάκα που άκουσε για τον Τσιμιτσέλη ( “Θυμάμαι ότι είχε έρθει ένα σχολείο και έλεγε μία “Θα της τον πάρω εγώ της Γερονικολού!” είπε η Ντενίση), αποτέλεσε αφορμή για την Κατερίνα Γερονικολού να προχωρήσει σε κάποιες προσωπικές εξομολογήσεις:

“Είναι αυτό που ξαφνικά ανταγωνίζομαι κορίτσια γυμνασίου. Είμαι λίγο ξερόλας. Όταν τσακώνομαι θέλω να τσακωθώ και να αποδείξω με επιχειρήματα ότι έχω δίκιο και να βγω και από πάνω. Απόλυτη

Όταν κάποιος είναι όμορφος, έχει τον κίνδυνο να παραμείνει σε αυτό. Κάθε μέρα νομίζω ότι αγωνίζεται ένα κομμάτι του εαυτού μου για να αποδείξει το αντίθετο. Δεν ξέρω αν λέγεται το κόμπεξ του ευπαρουσίαστου”.

“Η ομορφιά είναι ένα δώρο”, σημείωσε η Μιμή Ντενίση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!