GOSSIP

Ο πρίγκιπας Harry πλέον δεν χρησιμοποιεί ούτε το επίσημο επώνυμό του

Μετά το Megxit, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, διατηρούν μεν αυτούς τους τίτλους, αλλά δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να χρησιμοποιούν πουθενά τη λέξη royal, ενώ δεν θα αποκαλούνται "Αυτού Υψηλότητες". Όμως φαίνεται πως ο Harry θέλει να ενισχύσει τις αποστάσεις του από το παλάτι και πλέον δεν χρησιμοποιεί καν το επίσημο ονοματεπώνυμό του.

Το πλήρες "βασιλικό" ονοματεπώνυμο του Harry, είναι  Henry Charles Albert David  Mountbatten Windsor, αλλά ο ίδιος πλέον μάλλον δεν θέλει να το χρησιμοποιεί.


Όπως αποκάλυψαν δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας Harry, στο Travalyst (μια από τις οικολογικές δράσεις, που ο ίδιος ηγείται, με στόχο την προώθηση του οικολογικού τουρισμού και την ενημέρωση του κοινού για το πως να ταξιδεύει με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο), δεν έχει καταχωρίσει πουθενά το επίσημο ονοματεπώνυμό του.


Ο πρίγκιπας Harry, προτίμησε να αποκαλέσει τον εαυτό του ως  "Henry Charles Albert David Δούκα του Σάσεξ", χωρίς τα δύο επίθετα του.

Κανείς δεν ξέρει αν αυτό έγινε απλά τυχαία, αλλά δημοσιεύματα, εικάζουν πως αυτή η επιλογή του Harry, αντανακλά την πρόθεσή του να μεγαλώσει και άλλο την απόσταση του ιδίου, της συζύγου και του γιου του, από το "παρελθόν" και τη "κληρονομιά" της βασιλικής οικογένειάς του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!