GOSSIP

Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν πήγε ούτε στο γάμο της κόρης της

Η πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχουν εφαρμοστεί για τον περιορισμό της διασποράς του φονικού ιού, έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας και πολλοί καλούμαστε να μην κάνουμε πράγματα που διακαώς επιθυμούμε.

Για τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία στη ζωή της, μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Χριστίνα Λαμπίρη, σε τηλεοπτική εκπομπή, αποκαλύπτοντας, πως εξαιτίας της πανδημίας, δεν πήγε καν στο γάμο της κόρης της και φοβάται πως θα αργήσει να δει και το εγγονάκι της, που αναμένεται να γεννηθεί τις επόμενες εβδομάδες.


Η κόρη της 54χρονης δημοσιογράφου, η Μαρίσα Βουλγαράκη, είναι έγκυος και περιμένει αγόρι, το οποίο σκοπεύει να ονομάσει Διονύση.


Η Μαρίσα, πρόσφατα έκανε πολιτικό γάμο, αλλά από το γάμο της απουσίαζαν όλοι, ακόμα και η μητέρα της, λόγω κορωνοϊού.


«Είναι πολύ περίεργο όλο, το ζήσαμε από τον πολιτικό γάμο. Τον οργανώναμε και τελικά μας είπαν από το δημαρχείο μόνο το ζευγάρι και δύο μάρτυρες, απαγορεύεται ο υπόλοιπος κόσμος να βρίσκεται εκεί. Το κορίτσι παντρεύτηκε μόνο του με το αγόρι, ήταν μια εμπειρία κι αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν το είχα φανταστεί έτσι. Στεναχωρήθηκαν και τα δύο παιδιά πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια: «Δεν ξέρει κανένας τι θα φέρει το αύριο. Προφανώς μου λείπει η δουλειά, γιατί όλη μου τη ζωή έχω μάθει να εργάζομαι», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη.




 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!