GOSSIP

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την κόντρα Κανάκη - Αρναούτογλου

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου, όχι μόνο δεν έχει κοπάσει, αλλά πλέον πολλοί συνάδελφοί τους, όπως ο Γιώργος Λιάγκας, σπεύδουν να πάρουν θέση σε αυτή την κόντρα.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για "ξεδιάντροπη αντιγραφή" της εκπομπής του, επειδή άρχισε και αυτός να κάνει τηλεφωνικές φάρσες.


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έσπευσε να απαντήσει μέσω της εκπομπής του και η κόντρα συνεχίζεται.


Τώρα και ο Γιώργος Λιάγκας  πήρε θέση όταν μίλησε χθες στην Κατερίνα Καινούργιου για τον χαμό που έγινε όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγόρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για αντιγραφή της εκπομπής του και είπε τα ακόλουθα.

«Αυτό περίπου γίνεται και στην τηλεόραση, κυρία μου. Εκεί να δεις κλεψιά. Ο κλέψας του κλέψαντος. Από πού να ξεκινήσουμε. Στα σκηνικά, στα format, στα τηλεπαιχνίδια, στις lifestyle εκπομπές, στις ειδήσεις, στα show; Υπάρχει πραγματικά κάτι τόσο μοναδικό που να μη σας θυμίζει κάτι άλλο; Και πάμε τώρα στο επίμαχο θέμα. Το πόσα μηνύματα δέχτηκα και ‘γω εκείνο το βράδυ από φίλους, που μου είπαν «βλέπεις τον Γρηγόρη που κάνει τον Κανάκη», δεν λέγεται. «Φόρεσε καπέλο και t-shirt, μέχρι και το «λάμδα» λέει πιο παχύ» μου έστειλε κάποιος. Και την άλλη μέρα μαθαίνω και ‘γω μαζί με σας ότι ο Αντώνης πειράχθηκε τόσο πολύ που έκανε λόγο για «ξεδιάντροπη αντιγραφή»», είπε  ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!