GOSSIP

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μάλλον θύμωσε πολύ με ένα σχόλιο του Θεοφάνους

H Νατάσ Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους, στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί και μας έχουν χαρίσει μεγάλες μουσικές επιτυχίες, αλλά τώρα η γνωστή τραγουδίστρια, μάλλον δεν εκτίμησε καθόλου το χιούμορ του Γιώργου Θεοφάνους και μετά από ένα σχόλιο που έκανε για αυτή ο γνωστός μουσικός και τραγουδοποιός, του έκανε... unfollow.

Θυμίζουμε, πως εδώ και πολλές μέρες, η Νατάσα Θεοδωρίδου, φροντίζει καθημερινά να κρατά συντροφιά στους φαν της εν μέσω καραντίνας, κάνοντας καθημερινά live στο Instagram, με καλεσμένους on line, διάσημους φίλους της.


Αυτά τα live Instagram sessions, με καλεσμένους από τον Τσαλίκη και το Γιώργο Μαργαρίτη μέχρι την Άντζελα Δημητρίου κάνουν θραύση .


Και τώρα ο Γιώργος Θεοφάνους, με ειρωνική διάθεση σχολίασε αυτά τα live, γράφοντας στα social media τα ακόλουθα (όπου ΚΑΔ, ως γνωστό οι Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριότητας των επαγγελματικών κλάδων)

Το σχόλιο του Θεοφάνους συγκέντρωσε χιλιάδες likes και θετικά σχόλια, ακόμα και από καλλιτέχνες, όπως η Μελίνα Ασλανίδου, που συμμετείχε στα Instagram live της Νατάσας, αλλά η Νατάσα θεοδωρίδου, μάλλον δεν βρήκε και τόσο αστείο το σχόλιο και έκανε unfollow στον Θεοφάνους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!