GOSSIP

H Τσιμτσιλή έγινε έξαλλη με τα σχόλια που διάβασε για μια πόζα της

H παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμπτσιλή. έκανε μια ανάρτηση για να δείξει πως ετοίμασε μόνη της πίτσα για την οικογένειά της και δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια και δεν κρατήθηκε: άρχισε να απαντά, εμφανέστατα εκνευρισμένη και να τα διαγράφει.

Η Σταματίνα ανέβασε αυτή τη πόζα της την Κυριακή γράφοντας: «Καλή Κυριακή σε όλους. Σήμερα το μενού είχε πίτσα από τα χεράκια της μαμάς. Ευτυχώς οι «πελάτες» ξετρελάθηκαν.
Αυτή η ικανοποίηση άλλωστε είναι η καλύτερη επιβράβευση».



Αμέσως άρχισε να δέχεται βροχή με αρνητικά σχόλια, με άλλους να της λένε πως το παίζει πως δήθεν μαγειρεύει, πως είναι παράλογο να φοράει καλοκαιρινά ρούχα ενώ κάνει κρύο και πολλά άλλα.


Η Σταματίνα άρχισε να απαντά στα αρνητικά σχόλια και μάλιστα πέρασε στην αντεπίθεση ενώ διέγραφε πολλά από τα σχόλια που δεν της άρεσαν, με αποτέλεσμα να δεχτεί νέα σχόλια πως αυτό που κάνει δείχνει εμπάθεια και κανονικά θα έπρεπε να αδιαφορεί.


Τότε η ίδια απάντησε: «Δεν είναι έτσι. Διαφωνώ. Τους πικρόχολους πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους. Αλλιώς συνεχίζουν ακάθεκτοι να εκστομίζουν κακίες. Προσωπικά δεν το ανέχομαι. Ειδικά όταν μιλάμε για κακίες τέτοιου μεγέθους που αναρτώνται στο προσωπικό μου ινσταγκραμ όπου έχω κάθε δικαίωμα να φιλτράρω τα όσα γράφονται. Ευχαριστώ για την κατανόηση και το καλοπροαίρετο σχόλιο».


Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια και τις απαντήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!