GOSSIP

H Meghan Markle δεν έχει συναντήσει τη μητέρα της εδώ και μέρες

Δημοσίευμα αποκαλύπτει, πως μολονότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, εδώ και αρκετές μέρες, έχουν πλέον μετακομίσει στις ΗΠΑ, η Meghan Markle δεν έχει δει καθόλου τη μητέρα της.

Η βρετανική εφημερίδα Sun, αποκαλύπτει πως το νέο σπίτι των Meghan & Harry στη Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου το ζευγάρι μετακόμισε μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το Βανκούβερ του Καναδά, βρίσκεται μόλις 16 χιλιόμετρα (περίπου 10 μίλια) μακριά από το σπίτι της μητέρα της Meghan, της 63χρονης Doria Ragland, η οποία ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες.


Ωστόσο η Meghan δεν έχει συναντήσει τη μητέρα της, γιατί εξαιτίας της ηλικίας της μητέρας της, η Meghan δεν θέλει να τη θέσει σε οποιοδήποτε κίνδυνο λόγω κορωνοϊού.


Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Meghan έχει στεναχωρηθεί πολύ με αυτή την εξέλιξη, αφού ένας από τους βασικούς λόγους που το ζευγάρι πήρε την απόφαση να επιλέξει τη Καλιφόρνια ως μόνιμη έδρα μετά το Megxit, ήταν για να είναι η Δούκισσα κοντά στη μητέρα της και να μπορεί η Doria να βλέπει συχνά τον εγγονό της Archie.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!