GOSSIP

Ρώτησαν τον Σπανούλη αν θα αποκτήσει και άλλα παιδιά λόγω καραντίνας

Ο Βασίλης Σπανούλης και η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου, αισίως έχουν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά και μάλιστα η ίδια η πρώην εστεμμένη των καλλιστείων, πρόσφατα αστειεύτηκε λέγοντας πως τώρα που είναι πλέον 8 άτομα στο σπίτι, οριακά γλιτώνουν τα πρόστιμα για... συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων!

Πως είναι όμως η ζωή σε μια οικογένεια με έξι παιδιά, τώρα που όλοι μένουν σπίτι και μήπως σε λίγους μήνες... προκύψει και 7ο παιδί, αφού πολλοί εκτιμούν πως η καραντίνα πιθανά θα προκαλέσει μεγάλο... baby boom προς τα τέλη του έτους.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, μίλησε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή με γνωστό παρουσιαστή ειδήσεων, ο οποίος του είπε : «Πολλά παιδιά, δεν ξέρω αν από την κλεισούρα προκύψουν κι άλλα», με τον Βασίλη Σπανούλη να σπεύδει να απαντήσει: «Μπα, προσέχουμε».

«Γιατί τι άλλαξε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον Βασίλη Σπανούλη να απαντά: «Ε, είναι αρκετά».

Παράλληλα μίλησε για το πως περνούν οι μέρες μέσα στο σπίτι με τα παιδιά: «Είμαστε καλά. Και εμείς σαν οικογένεια μένουμε μέσα στο σπίτι. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, περνάμε όσο καλύτερα και ευχάριστα μπορούμε μέσα στο σπίτι. Είμαι περίπου δύο μήνες μέσα, είναι πολύ όμορφο να έχουμε τα παιδιά μαζί μας.

Περνάμε όμορφα τον χρόνο μας. Παίζουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, γεμίζουμε τον χρόνο πάρα πολύ όμορφα και περνάει η μέρα χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Έρχονται και οι στιγμές της έντασης, είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρετε, προσπαθούμε να συμβουλεύσουμε. Δεν έχω βγει καθόλου έξω, έχω και το εγχειρισμένο πόδι μου. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα στο σπίτι.

Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα μέσα από το σπίτι. Τηρούμε ευλαβικά το “μένουμε σπίτι”. Ακολουθούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, σίγουρα υπάρχει κόσμος που πραγματικά βιώνει πιο δύσκολες καταστάσεις από τη δική μου, κόσμος που μένει σε πιο κλειστούς χώρους.

Εμείς έχουμε την ευλογία να έχουμε ένα μέρος που μπορούν τα παιδιά να τρέξουν και να παίξουν περισσότερο. Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου για τρέξιμο, περπάτημα και καθαρό αέρα. Αλλά είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση και πρέπει όλοι να θυσιαστούμε για να την ξεπεράσουμε».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!