GOSSIP

H Julia Roberts άβαφη και με γυαλιά οράσεως δείχνει αγνώριστη [εικόνα]

Η 52χρονη σταρ του Χόλιγουντ Julia Roberts, θέλησε και αυτή να δείξει σε όλους πως μένει σπίτι της λόγω κορωνοϊού και ανέβασε μια selfie της στο Instagram, όπου την είδαμε πιο απλή και ατημέλητη από ποτέ.

Η αλήθεια είναι πως η Roberts, δείχνει να έχει συμφιλιωθεί με το θέμα της ηλικίας και συχνά αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ, ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις της.


Ωστόσο αυτή η selfie της σόκαρε πολλούς, αφού δείχνει αγνώριστη.


Η Roberts αποδέχτηκε τη σχετική πρόκληση του φωτογράφου Pete Souza και έσπευσε να απαριθμήσει τους λόγους για τους οποίους μένει σπίτι της και να προ(σ)καλέσει και άλλους celebrities (όπως την ανιψιά της Emma Roberts και τη φίλη της Jennifer Aniston) να κάνουν το ίδιο.


«Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής περιόδου μένω σπίτι για (#IStayHomeFor):  Για την οικογένειά μου, για τις μικρές επιχειρήσεις, για όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο, για τον καταπληκτικό γείτονά μου που είναι 95 ετών. Μένω στο σπίτι για να γίνω μέρος της λύσης. Μείνετε σπίτι. Είναι το σωστό πράγμα» έγραψε η σταρ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Mar 23, 2020 at 10:59am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!