GOSSIP

Χώρισε η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα - είναι και πάλι single

Δημοσίευμα αποκάλυψε πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι και πάλι single καθώς χώρισε με τον σύντροφό της, με τον οποίο ήταν μαζί εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso η Χριστίνα Κολέτσα δεν είναι πια μαζί με τον συγγραφέα, Δημήτρη Δεγαμινιώτη. 

 

Οι δύο τους ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα Μέσα όσο ήταν μαζί, καθώς δεν ήθελαν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα σε μια από τις ελάχιστες κοινές πόζες τους που είχε ανεβάσει η Χριστίνα στα social media φρόντιζε πάντα να μη φαίνεται το πρόσωπο του συντρόφου της.

Πάντως η ίδια η Χριστίνα, τον περασμένο Μάρτιο, είχε επιβεβαιώσει το δεσμό, όταν, μιλώντας στις κάμερες πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής,  είχε αποκαλύψει:  “Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί. Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί…”.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!