GOSSIP

Οριακά πρόλαβαν να επιστρέψουν στον Καναδά οι Meghan & Harry πριν κλείσουν τα σύνορα

Μόλις λίγα 24ωρα πριν ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau, ανακοινώσει πως ο Καναδάς, κλείνει τα σύνορά του και απαγορεύει την είσοδο στην χώρα όλων των αλλοδαπών (πλην των πολιτών των ΗΠΑ) πρόλαβαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στο Βανκούβερ οι Meghan & Harry.

Tα βρετανικά media σχολιάζουν, πως να ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που πρόσφατα είχαν ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς το γιο τους Archie, είχαν παρατείνει την παραμονή τους στην Αγγλία, πιθανά να αντιμετώπιζαν τώρα σοβαρά προβλήματα καθώς και ο Καναδάς, ανακοίνωσε αυστηρά μέτρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κοωρνοϊού.


Ο Καναδάς, τη στιγμή που γράφονταν αυτές  οι γραμμές, είχε 324 κρούσματα και κανένα θάνατο από τον ιό, αλλά ο Καναδός πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως πλέον απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε όλους τους αλλοδαπούς και όσους δεν έχουν καναδική υπηκοότητα και κάλεσε όλους τους Καναδούς πολίτες που είναι σε ταξίδια στο εξωτερικό να επιστρέψουν στη χώρα και ανακοίνωσε πως διατεθούν και χρήματα και όλα τα απαραίτητα μέσα για τον επαναπατρισμό τους.


Η απαγόρευση "προς το παρόν", όπως είπε ο Justin Trudeau, δεν αφορά τους Αμερικανούς πολίτες των ΗΠΑ. Επίσης ο πρωθυπουργός τόνισε πως η απαγόρευση δεν ισχύει για τις μεταφορές προϊόντων.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!