GOSSIP

Η απάντηση του Κουτσόπουλου για τα δημοσιεύματα για δήθεν σχέση του

Μετά το μεγάλο ντόρο που προκάλεσε δημοσίευμα που αποκάλυπτε πως ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί δεσμό με γιατρό από τη Θεσσαλονίκη και τη διάψευση της είδησης από την ίδια τη γιατρό, τώρα και ο σεφ ξεσπάθωσε, διατηρώντας όπως το χιούμορ του, εναντίον όσων του χρέωσαν αυτή τη σχέση.

Θυμίοζουμε πως δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα, αποκάλυπτε τη δήθεν σχέση και δημοσιοποίησε φωτογραφίες και το όνομα της δήθεν συντρόφου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

 

Τώρα ο ίδιος ξέσπασε μέσω Instagram γράφοντας τα ακόλουθα:

«Αφού είπαν όλοι ας πω κι εγώ. Με περίσσιο απόθεμα χιούμορ στη "φαρέτρα" και με θετική διάθεση απέναντι σε ότι αυτή η έκθεση συνεπάγεται, προσπαθούμε να στεκόμαστε όσο το δυνατόν σε μια απόσταση ασφαλείας από την "κανονικότητα" ενός κατ ' επάγγελμα τηλεοπτικού προσώπου. Το δημοσίευμα μιας από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες είναι μια υπέροχη ευκαιρία τροφής για σκέψη.

Μια κοπέλα "δημοσιογράφος" πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της φαντάζομαι την εγκρίνει,(κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ...

Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμός δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η και Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά, σφουγγάρισε ολόκληρο το σπίτι και σιδέρωσε όλα τα πουκάμισα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα.

Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η "υπογραφή" έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρόνιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι.
Εδώ έρχεται η εν λόγω δημοσιογράφος η οποία εκθέτει μια κοπέλα παντελώς άγνωστη προς τα εμένα χωρίς κανένα ενδοιασμό...

Εκ των προτέρων ζητώ συγνώμη από την συγκεκριμένη κοπέλα που αν κι ερήμην μου έγινα η αφορμή να διαταραχτεί η καθημερινότητα της. Δεν βρίσκω κάποια σύνδεση ώστε να έχει κάποια συμμετοχή σε όλο αυτό.

Εν κατακλείδι το ελάσσον σε όλο αυτό είναι με ποιον κάνει βόλτα ο Κουτσόπουλος. Ουδείς νοιάζεται. Μείζονος όμως σημασίας είναι αυτή η απαξίωση ως προς το "γράφω και υπογράφω" . Επίσης ταυτόχρονα με τον ήδη υπάρχον ιό σε έξαρση, η εξάπλωση κι ενός δημοσιογραφικού ίκτερου είναι το ίδιο ανησυχητική.

Ελπίζω να κατάφερα να εξηγήσω όσα ήθελα να πω. Όση ώρα προσπαθώ να γράψω αυτό το κείμενο ακούω τους στίχους του Θ. Παπακωνσταντίνου... "Πολλές φορές προσπάθησα με αυτά τα Γ@μημενα, Αντί να βγουν στα χείλη μου σφηνώνουν στον αυχένα"
Υγ. Μανα... Υπομονή.. Προς το παρόν θα πάρουμε ένα ακόμη σκυλάκι.»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on Mar 10, 2020 at 4:04pm PDT

 

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!