GOSSIP

O Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο διάσημος ηθοποιός και οικοδεσπότης του άκρως επιτυχημένου τηλεοπτικού μουσικού σόου "Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά", παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη και με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για τη προσωπική μάχη του με τον καρκίνο.

Μιλώντας στο Νίκο Χατζηνικολάου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη στιγμή που ο γιατρός του ανακοίνωσε τι συμβαίνει στην υγεία του.

«Όχι τίποτα. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πέσει με τη μηχανή και δεν ξανακαβαλάνε, έχω πέσει με τη μηχανή δυο τρεις φορές, την καβαλάω και συνεχίζω σαν να μην έπεσα ποτέ. Αυτό έγινε και με τον καρκίνο. Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Έχω δουλειές τώρα, δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό. Τον σνόμπαρα πραγματικά. Όταν έμαθα τα νέα από το γιατρό δεν έπαθα σοκ. Με εξέπληξα και εγώ ακόμη. Ήμουν έτοιμος ακόμα και να «φύγω». Ο γιατρός μου το είπε χοντρά. Το κακό ενδεχόμενο ήταν ότι υπήρχε περίπτωση να πεθάνω σε τρεις μήνες. Και είπα οκ, μέχρι εδώ ήταν μάλλον. Φώναξα τον γιο μου, του μίλησα για να ξέρει. Από μικρό παιδί είμαι έτσι. Μπορεί να οφείλεται στον τρόπο που μεγαλώσαμε. Επειδή ήταν τα πράγματα περίεργα και οικονομικά και πολιτικά, ζούσαμε το σήμερα. Το να σκεφτείς την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής. Ζούσαμε το σήμερα και αν θα τη βγάλουμε σήμερα», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!