GOSSIP

O Harry θύμωσε γιατί θεωρεί πως "σνόμπαραν" τον ίδιο και τη Meghan

Οι "Fab 4" Kate - William - Meghan - Harry, συναντήθηκαν ξανά στη λειτουργία που έγινε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο, για την Ημέρα της Κονοπολιτείας, αλλά σε αυτό το reunion των δύο διάσημων ζευγαριών μετά το Megxit, η ένταση ήταν εμφανής.

Οι Kate και William κάθισαν στην μπροστινή σειρά, δίπλα στη βασίλισσα και όταν το ζευγάρι μπήκε στο αββαείο, αντάλλαξε μόνο έναν τυπικό χαιρετισμό με τους Meghan & Harry ενώ τα δύο ζευγάρια έμοιαζαν να μη μιλιούνται σχεδόν καθόλου.

Τα βρετανικά media έχουν επιστρατεύσει ειδικούς στη γλώσσα του σώματος, που όλοι τους συμφωνούν πως η συμπεριφορά των Meghan, Harry, Kate και William δείχνει πως υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο λόγος που ο Harry φάνηκε να είναι εκνευρισμένος, είναι επειδή νωρίτερα (πριν τη λειτουργία) είχε μάθει πως ο ίδιος και η Meghan δεν θα τους επιτρέπονταν να εισέλθουν στο αββαείο μαζί με τη βασίλισσα, όπως θα έκαναν οι Kate - William αλλά και ο Κάρολος με τη σύζυγό του, αλλά θα έπρεπε να μπουν μόνοι τους και να καθίσουν κατευθείαν στις θέσεις τους.


Τελικά εξαιτίας μιας αλλαγής της τελευταίας στιγμής και οι Cambridges δεν συνόδευσαν τη βασίλισσα (μόνο ο Κάρολος και η Καμίλα).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!