GOSSIP

Η Meghan Markle φόρεσε ένα κόσμημα με ένα πολύ γλυκό μήνυμα [εικόνες]

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν επιστρέψει στο Λονδίνο και χθες η Meghan Markle έκανε δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το διάσημο ζευγάρι έκανε μια εντυπωσιακή και... royal εμφάνιση στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten, που έγινε στο Royal Albert Hall με τον Harry να φορά την επίσημη στρατιωτική στολή του και την Meghan να λάμπει με το υπέροχο κατακόκκινο cape dress που φορούσε.


Νωρίτερα η Meghan είχε φροντίσει να επισκεφτεί και το Immersive Storytelling Studio,που δημιούργησε το Εθνικό Θέατρο στο Λονδίνο και για αυτή την περίσταση είχε ντυθεί πολύ πιο απλά με φούστα pencil και μπλουζάκι από τα TopShop. 


Όμως πολλοί πρόσεξαν το μενταγιόν που φορούσε η Meghan.


Είναι ένα χρυσό κολιέ που σχεδίασε η Sophie Lis και το αποκαλεί "το μενταγιόν της αγάπης" αφού κρύβει ένα πολύ γλυκό μήνυμα. Πάνω του είναι χαραγμένες οι φράσεις:  "Qu'hier" και "Que Demain", μαζί με ένα σύμβολο του συν φτιαγμένο από διαμάντια και ένα σύμβολο του πλην φτιαγμένο από ρουμπίνια και όλο αυτό μεταφράζεται "Κάθε μέρα σε αγαπώ περισσότερο - περισσότερο από χθες και λιγότερο από αύριο" και είναι οι στίχοι από το "Αιώνιο Τραγούδι" της Γαλλίδας ποιήτριας Rosemonde Gérard.


Φυσικά οι περισσότεροι θεωρούν πως πιθανά είναι ένα δώρο του Harry, στη Meghan αλλά κάποιοι θεωρούν πως ίσως το παρήγγειλε η Meghan για να εκφράσει την αγάπη της για το γιο της Archie. 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Lis (@sophielislondon) on Mar 6, 2020 at 10:27am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!