GOSSIP

H Μιμή Ντενίση έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα για όσα συμβαίνουν στον Έβρο

Η Μιμή Ντενίση, θέλησε να εκφράσει την οργή της για τα fake news που διασπείρονται τις τελευταίες μέρες για την κατάσταση στον Έβρο και να στείλει το δικό της μήνυμα.

Αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία η ίδια φαίνεται να συνομιλεί με πρόσφυγες και έγραψε τα ακόλουθα:

Διαβάστε το κείμενο της Μιμής Ντενίση:

«Θα τρελαθούμε τελείως στο τέλος. Βλέπω Αμερικάνους δημοσιογράφους να μιλούν για βιαιοτητες των Ελληνων προς τους μετανάστες!!!! Τις δηλώνουν οι Τούρκοι που είναι εξπέρ στην προπαγάνδα!!!! Και τους πιστεύουν!!! Ποιους; Αυτούς που φυλακίζουν τους δικούς τους κατά χιλιάδες όταν είναι αντίθετοι προς το καθεστώς!!!αλλά πότε ήταν αλλιώς; Ακόμα αρνούνται όλες τις γενοκτονίες Ελλήνων κ Αρμενίων κ μας κατηγορούν για βιαιότητες και κάψιμο της Σμύρνης!!!!!!! Τι άλλο πια να κάνει η Ελλάδα για την ανθρωπιστική κρίση; Και ας καταλάβουμε επιτέλους πως η Τουρκία χρησιμοποιεί τους έρμους τους μετανάστες για τα συμφέροντα της!!! Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει άλλο βάρος. Τους πρόσφυγες από την Συρία τους αγκάλιασε εν μέσω οικονομικής κρίσης. Άλλο οι οικονομικοί μετανάστες..που τους συμπονώ επίσης. .καθώς κανείς δεν θέλει να βρίσκεται στους δρόμους χωρίς σοβαρούς λόγους..αλλά δεν αντέχει να τους βοηθήσει η Ελλάδα..Και μάλιστα βάσει Τουρκικου σχεδίου!! Κι ας πούμε και μια καλή κουβέντα για τα σπουδαία παιδιά στα σύνορα κ στην θάλασσα!!κι ας είμαστε μια φορά ενωμένοι..δεν αντέχω να βλέπω τους μεν ν αποκαλούν τους δε ρατσιστές..κ να' ναι σαφές πως μιλούν κομματικά. Έλεος!! Ας είμαστε Ελληνες πάνω απ όλα..μόνο η ομοψυχία σώζει..ούτε τα κόμματα ούτε η Ευρώπη!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on Mar 6, 2020 at 4:03am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!