GOSSIP

Η Μάρθα Καραγιάννη δεν πήγε στη κηδεία του Κώστα Βουτσά αλλά πήγε στα 9μερα

Η Μάρθα Καραγιάννη, είχε συγκλονιστεί όταν έμαθε το θάνατο του καλού φίλου της και συναδέλφου Κώστα Βουτσά και είχε στεναχωρηθεί πολύ που δεν μπόρεσε να του πει το στερνό αντίο στη κηδεία του λόγω της περιπέτειας υγείας που είχε η ίδια.

Θυμίζουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη νοσηλεύονταν για μέρες σε κλινική στην Αθήνα και έκανε και ένα χειρουργείο (θα χρειαστεί να κάνει και μια δεύτερη επέμβαση μέσα στον μήνα) αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και εδώ και λίγες μέρες πήρε εξιτήριο και έχει επιστρέψει σπίτι της.


Έτσι τώρα που τελέστηκαν τα 9μερα του Κώστα Βουτσά σε στενό οικογενειακό κύκλο, η ίδια έσπευσε έστω και τώρα να πει το στερνό αντίο στον Κώστα Βουτσά και να επισκεφτεί το μνήμα του.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του zinapost.gr, η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού και πολύ λίγοι κοντινοί του άνθρωποι βρέθηκαν στο Α' νεκροταφείο Αθηνών όπου και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τον ηθοποιό.

H πιο συγκινητική παρουσία ήταν, όπως διαβάζουμε, αυτή του μονάκριβου γιου του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, του μικρού Φοίβου.

Στο Α’ νεκροταφείο βρέθηκαν επίσης ο ηθοποιός Βασίλης Ζωνόρος, η βοηθός της Αλίκης Κατσαβού με την κόρη της, αλλά και η ηθοποιός, Ντόρα Δούμα, φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού μαζί με την Μάρθα Καραγιάννη.

Η οικογένεια του Κώστα Βουτσά θέλησε να γίνει το μνημόσυνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι και έγινε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!