GOSSIP

Η Θεοδώρα Βουτσά πήγε να δει κωμωδία στο θέατρο [εικόνες]

Πριν λίγες μέρες έγινε η κηδεία του Κώστα Βουτσά, του ηθοποιού που αγαπήθηκε από το πανελλήνιο και λίγα 24ωρα μετά την ταφή του διάσημου ηθοποιού, η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, αποφάσισε να πάει στο θέατρο και να δει μια κωμωδία και έσπευσε να εξηγήσει γιατί.

Η κόρη του ηθοποιού, Θεοδώρα την οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου, δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που είχε στον πατέρα της και το πόσο τη συγκλόνισε ο χαμός του.

Μάλιστα πρόσφατα ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στο  Instagram και έδειξε σε όλους πως επισκέφτηκε τον τάφο τον πατέρα της.

Παράλληλα μας έδειξε πως ενώ πενθεί επέλεξε να πάει να δει μια κωμωδία με τον Λάκη Λαζόπουλο στο θέατρο και να γελάσει και η ίδια εξήγησε το γιατί

«Την Παρασκευή κάναμε την τελετή του μπαμπά στη Μητρόπολη Αθηνών κι ήταν όλα πολύ ωραία... αλλά η πραγματική εκκλησία του μπαμπά είναι το ΘΕΑΤΡΟ.

Γι αυτό κι εμείς πήγαμε σήμερα να τον αποχαιρετήσαμε με τον καλύτερο «ιερέα» -και τελευταίο του σκηνοθέτη- @lakislazopoulos_official
Πήγαμε στο ΘΕΑΤΡΟ και είδαμε μια κωμωδία, το είδος που υπηρέτησε ο μπαμπάς όλη του τη ζωή, για να γελάσουμε- γιατί ο μπαμπάς δεν έκλαιγε, γελούσε. Και γελούσε πιο πολύ στα δύσκολα. Και γελάσαμε πολύ, πάρα πολύ. «Μια μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια μέρα χαμένη»! Σας ευχαριστούμε πολύ Λάκη, Παύλο, Μαρία, Πέτρο και όλο τον θίασο!
Με αγάπη,
Οι κορες του
Θεοδώρα και Νικκο

#mydad #kostasvoutsas #voutsafamily
Το θέατρο γιατρεύει τα πάντα! » έγραψε

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Director | Producer (@theodoravoutsa) on Mar 1, 2020 at 3:49pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!