GOSSIP

Η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με τον Harry - Δείτε τι του είπε

Μια τετράωρη συνάντηση είχε ο πρίγκιπας Harry με τη γιαγιά του και δημοσίευμα αποκαλύπτει τα όσα ειπώθηκαν. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 93χρονη βασίλισσα κάλεσε τον εγγονό της σε γεύμα στο κάστρο του Ουίνδσορ την περασμένη Κυριακή και αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχε η βασίλισσα να μιλήσει μόνη της με τον εγγονό της μετά το Megxit.


Τι δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρίγκιπας πήγε με τα πόδια στο κάστρο, από το Frogmore Cottage όπου διαμένει τώρα που βρέθηκε και πάλι στην Αγγλία και πως ο ίδιος είχε ζητήσει να συναντήσει τη γιαγιά του.


Πηγή της Sun αναφέρει πως οι δυο τους είχαν μια πολύ "συναισθηματική" συνάντηση και πως η βασίλισσα είπε στον εγγονό της, πως είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέψει στο παλάτι και στα βασιλικά καθήκοντά του αν το επιθυμεί.


Η ίδια πηγή αναφέρει πως η βασίλισσα έχει στεναχωρηθεί πολύ με την απόφαση των Meghan & Harry να μετακομίσουν μόνιμα στον Καναδά και πως θα ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο με το δισέγγονο της, τον μικρό Archie.


Παράλληλα η βασίλισσα ξεκαθάρισε πως σέβεται την απόφαση του εγγονού της και της συζύγου του, αλλά του υπενθύμισε πως για να λειτουργήσει το "Megxit" θα πρέπει οι Meghan & Harry να μην κάνουν καμία κίνηση που θα σημαίνει οικονομική εκμετάλλευση του βασιλικού τίτλου τους και του τόνισε πως απαγορεύει τη χρήση της λέξης royal για εμπορικούς σκοπούς, αλλά και στο όποιο ίδρυμα θα στήσουν για κοινωνικούς σκοπούς.


Ωστόσο τόνισε πως αν το ζευγάρι αποφασίσει να επιστρέψει θα το υποδεχτεί με "ανοιχτές αγκάλες".


Όλα αυτά συνέβησαν μόλις μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη εμφάνιση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στη λειτουργία που θα γίνει την ερχόμενη  Δευτέρα 9 Μαρτίου στο  Westminster Abbey στο Λονδίνο, για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. 


Θυμίζουμε πως αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Meghan & Harry στην Αγγλία μετά την μετακόμισή τους στον Καναδά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!