GOSSIP

Συνελήφθη η κόρη του διάσημου σκηνοθέτη και παραγωγού Steven Spielberg

Αλλεπάλληλα είναι τα σοκ για το διάσημο σκηνοθέτη και παραγωγό του Χόλιγουντ Steven Spielebrg, αφού η μια κόρη του, λίγες μέρες, μετά την ανακοίνωση πως έγινε πορνοστάρ, τώρα συνελήφθη για βίαιη επίθεση.

Ο λόγος για την 23χρονη Mikaela Spielberg, την μια από τις 3 κόρες του διάσημου παραγωγού (έχει αποκτήσει και 3 γιους από τους δυο συνολικά γάμους του) η οποία συνελήφθη, το Σάββατο γιατί άσκησε βία στον αρραβωνιαστικό της, πετώντας του αντικείμενα κατά τη διάρκεια ενός καβγά, υποστηρίζουν οι αρχές, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Το ζευγάρι φαίνεται να καβγάδισε μετά την επιστροφή του στις 4 το πρωί σε μπαρ που διασκέδαζαν και η Mikaela κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά την επίθεση στον 47χρονο αρραβωνιαστικό της.

Η ένταση μεταξύ του ζευγαριού κλιμακώθηκε όταν ο 47χρονος έκανε ένα αγενές σχόλιο προς εκείνη με αποτέλεσμα να τη θυμώσει και να αρχίσει να του πετά αντικείμενα. Ένα από αυτά τον πέτυχε στο χέρι και τον τραυμάτισε. Το ποιος κάλεσε την αστυνομία δεν έγινε σαφές, πάντως και οι δύο παραδέχθηκαν τη διαμάχη τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η κόρη του Spielberg στη συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή της για τα περί εσωτερικής διαφωνίας, ωστόσο η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Mikaela ήταν η επιτιθέμενη. Ο 47χρονος πάντως αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη στην αρραβωνιαστικιά του και μιλώντας στο Fox News ανέφερε ότι πρόκειται για παρανόηση. «Κανείς δεν τραυματίστηκε», είπε ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μετά τη σύλληψη της κάποιος κατέβαλλε την εγγύηση των 1.000 δολαρίων για λογαριασμό της και αφέθηκε ελεύθερη μετά την υποχρεωτική 12ωρη κράτησή της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!