GOSSIP

Eurovision 2020: Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας [βίντεο]

Παρουσιάστηκε πλέον επίσημα το "Supergirl" το τραγούδι με το οποίο η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο pop, up tempo κομμάτι με αρκετά έθνικ στοιχεία το οποίο σίγουρα η νεαρή τραγουδήσει θα το «εκτοξεύσει» με την live εμφάνιση της την βραδιά της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στις 12 (πρώτος ημιτελικός), 14 (δεύτερος ημιτελικός) και 16 (τελικός) Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, αφού η φωνή της είναι εξαιρετική.

Το τραγούδι ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Το «Supergirl» είναι εμπνευσμένο από τη ζωή και την καθημερινότητα της Stefania, η οποία πρέπει να βρει τη δύναμη να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της ως μαθήτρια και ταυτόχρονα να κυνηγήσει το όνειρό της, που είναι το τραγούδι.

Ο συνθέτης και παραγωγός του τραγουδιού Δημήτρης Κοντόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Stefania έχει μια πολύ δυνατή φωνή και πολύ ωραία χροιά» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «για να είμαι ειλικρινής, ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο τραγούδι για την Stefania, αφού θέλαμε ένα που να ταιριάζει τόσο στην ηλικία όσο και στην προσωπικότητα της. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι για το διαγωνισμό της Eurovision με τους Arcade, μια πολύ ταλαντούχα ομάδα από συνθέτες και παραγωγούς, ενώ είναι πάντα τιμή μου να συνεργάζομαι με τη Sharon Vaughn, μια εξαιρετική στιχουργό».

Ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, μιλώντας για το video clip, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε μια ιστορία με σουρεαλιστικά στοιχεία. Ακολουθούμε μια νεαρή κοπέλα που βρίσκει τη δύναμη να αγκαλιάσει την ιδιαιτερότητα της σε μια κοινωνία που τη βλέπει σαν κάτι ξένο. Πρόκειται για ένα ταξίδι εξερεύνησης της δύναμης εντός της. Το βίντεο έρχεται να συμπληρώσει το τραγούδι, το οποίο είναι δυναμικό και φρέσκο. Όλη η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες, που ο καθένας στον τομέα του έδωσε το 100% για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Επίσης, είχαμε μια άψογη συνεργασία με τη Stefania, η οποία μας εξέπληξε με την εργατικότητα και τις υποκριτικές της ικανότητες».

Δείτε το βίντεο κλιπ και ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_) on Mar 1, 2020 at 8:23am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!