GOSSIP

O Beckham είπε τα καλύτερα λόγια για τον Harry μετά το Megxit

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και ο Βρετανός πρίγκιπας είναι εδώ και χρόνια φίλοι και τώρα ο David Beckham έδειξε σε όλους πως συμφωνεί με τις επιλογές που έχει κάνει ο φίλος του  και μίλησε για το Harry με τα καλύτερα λόγια.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight ο σταρ του ποδοσφαίρου, δήλωσε πως είναι «υπερήφανος για τις αποφάσεις» του καλού του φίλου αναφερόμενος στο Megxit, ενώ παράλληλα, του έδωσε τα εύσημά του για τη συμπεριφορά του ως νέος πατέρας.

«Νομίζω πως απολαμβάνει το ότι είναι νέος πατέρας για πρώτη φορά και για αυτό το πράγμα πάντα μιλάμε. Όταν είσαι γονιός, αλλάζουν τα πάντα για σένα», επεσήμανε ο Beckham για να συμπληρώσει ότι δεν έχουν συζητήσει για την αποχώρησή του από το παλάτι, άσχετα με το αν ελπίζει ότι ο φίλος του θα συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητά του την προσωπική του ευτυχία.

«Δεν έχω μιλήσει με το Harry για τη μετακόμισή του. Μιλάμε σα φίλοι και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Πάντα χρειάζεται να είναι ευτυχισμένος. […] Τον αγαπάμε και είναι καταπληκτικός άνθρωπος -και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα- αλλά είμαι υπερήφανος να τον βλέπω να ωριμάζει ως ενήλικας και να είναι εκείνος ο τύπος που κάθε πατέρας θέλει να είναι», εξήγησε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!