GOSSIP

Οι Meghan & Harry σχεδιάζουν το Μάιο να πάνε σε ένα πριγκιπικό γάμο

Μπορεί μετά το Megxit να ζουν πλέον μόνιμα στον Καναδά, αλλά φαίνεται πως οι  Meghan & Harry συνεχώς θα επισκέπτονται την Αγγλία.

Τώρα μάθαμε πως οι Meghan & Harry θα επιστρέψουν στη χώρα και τον ερχόμενο Μάιο (ήδη έχει γίνει γνωστό πως το διάσημο ζευγάρι  στις 9 Μαρτίου θα παραστεί στους επίσημους εορτασμούς και τη λειτουργία που θα γίνουν για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο) αφού είναι καλεσμένοι σε γάμο και μάλιστα σε πριγκιπικό γάμο.


Συγκεκριμένα δημοσίευμα αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του δέχτηκαν πρόσκληση στο γάμο που θα κάνει στις 29 Μαίου η ξαδέλφη του Harry, η πριγκίπισσα Βεατρίκη (Beatrice).


Η Βεατρική ετοιμάζεται να κάνει ένα χλιδάτο πριγκιπικό γάμο με τον αρραβωνιαστικό της και CEO της λονδρέζικης εταιρείας Banda Property, το γοητευτικό Edoardo Mapelli Mozzi.


Και μπορεί πολλοί να πίστεψαν πως είχε ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Harry και τις ξαδέλφες του όταν στην ανακοίνωση που έκανε με τη σύζυγό του για το Megxit ανέφεραν πως "άλλοι τιτλούχοι του παλατιού έχουν κανονικές δουλειές", μια αναφορά που έμοιαζε να "φωτογραφίζει" τις πριγκίπισες Βεατρίκη και Ευγενεία, τελικά το ζευγάρι δέχτηκε πρόσκληση για το γάμο και σκοπεύει να πάει κιόλας!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!