GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση της Kim Kardashian για τα γενέθλια του πατέρα της [εικόνα]

H Kim Kardashian ποτέ δεν έκρυψε πως είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, το δικηγόρο Rob Kardashian που έφυγε από τη ζωή όταν η Kim ήταν 23 ετών και μάλιστα τώρα η Kim θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του και η ίδια προσπαθεί να γίνει δικηγόρος.

Ο Rob Kardashian, έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο, όταν ως δικηγόρος υπερασπίστηκε στο δικαστήριο, τον κουμπάρο του και διάσημο αθλητή O J Simpson, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του.


Αυτή η πολύκροτη δίκη, απασχόλησε για πολλούς μήνες τα Μέσα. Ωστόσο ο Rob Kardashian ήταν και επιχειρηματίας, καθώς η οικογένειά διατηρούσε εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων στη Καλιφόρνια.


Ο Rob έφυγε από τη ζωή το 2003, νικημένος από τον καρκίνο του οισοφάγου, αλλά η Kim έδειξε πως ποτέ δεν ξεχνά τον πατέρα της.


Με αφορμή τα γενέθλιά του, η Kim χθες ανέβασε στο Instagram μια παλιά πόζα της αγκαλιά με τον μπαμπά της και του ευχήθηκε χρόνια πολλά και σχολίασε πως της λείπει περισσότερο από όσο μπορεί κανείς να διανοηθεί και πως εύχεται να ήταν εδώ και να τα δει όλα.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 22, 2020 at 11:19am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!