GOSSIP

Η 46χρονη Kate Beckinsale έβαλε το μπικίνι της και τρέλανε κόσμο [εικόνα]

Η Βρετανίδα ηθοποιός, που έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε φιλμ όπως τα Underworld και Pearl Harbor, είναι πλέον 46 ετών, αλλά πραγματικά παραμένει αγέραστη και πιο fit από ποτέ και θέλησε να το δείξει σε όλους.

Τα τελευταία χρόνια η Kate, συχνά φιγουράρει στις gossip στήλες, κυρίως λόγω των δεσμών της με άντρες που είναι πολύ νεότεροί της, όπως ο κωμικός Pete Davidson (ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ariana Grande).
Το σίγουρο είναι πως η 46χρονη Kate, που έχει και μια 21χρονη κόρη, την ηθοποιό Lily Mo Sheen, δείχνει πολύ νεότερη.
Και τώρα φόρεσε ένα μαύρο στράπλες μπικίνι και πόζαρε με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου της και ανέβασε την πόζα της στο Instagram γράφοντας: 

Αρχική
Celebrities
news

Η Kate Beckinsale στα 46 της χρόνια αποδεικνύει πως διαθέτει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της ξένης showbiz
Φορώντας ένα μοβ μικροσκοπικό μπικινι ποζάρει με αυτοπεποίθηση

[Ειρήνη Διαμαντακίδου]  
από την ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΔΟΥ
 
24/02/2020 08:42
FacebookTwitterPinterestMessengerWhatsApp

Ηδιάσημη σταρ του Hollywood συνηθίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με το ακαταμάχητο στιλ της, το οποίο αναδεικνύει τη φυσική της γοητεία και το καλλίγραμμο σώμα της, όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά καιρούς, είναι εκείνες που έχουν ένα αρκετά αποκαλυπτικό ύφος και αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία των αντρών.

Η Kate Beckinsale στα 46 της χρόνια γνωρίζει ότι διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και πιο γυμνασμένα κορμιά της ξένης showbiz. Το σώμα της μοιάζει να μην έχει καμία ατέλεια, ενώ όλοι κάνουν λόγο για τα υπέροχα, μακριά της πόδια. Η ίδια ξέρει πολύ καλά να αναδεικνύει τη σιλουέτα της και το έκανε για ακόμη μια φορά, δημοσιεύοντας μια σέξι φωτογραφία στο λογαριασμό της, στην οποία ποζάρει γεμάτη αυτοπεποίθηση φορώντας ένα μοβ μικροσκοπικό μπικίνι, ενώ βρίσκεται κοντά στην πόρτα του μπάνιου της.

Τη φωτογραφία μάλιστα συνόδευσε με ένα αισιόδοξο quote για τη ζωή, το οποίο «πάντρεψε» έξυπνα με μια συμβουλή για καλούς τρόπους στην τουαλέτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Feb 22, 2020 at 2:07am PST

«Όταν μια πόρτα κλείνει, ένα νέο παράθυρο ανοίγει. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ανοίγει όταν πρόκειται για το μπάνιο, αν οι άνθρωποι έχουν έστω και στον ελάχιστο βαθμό καλούς τρόπους».

Φυσικά κανείς δεν ασχολήθηκε με τις συμβουλές της για την τουαλέτα, αλλά όλοι έμειναν άφωνοι με το καλλίγραμμο κορμί της 46χρονης σταρ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!