GOSSIP

Κατέρρευσε επί σκηνής ο Νότης Σφακιανάκης [βίντεο]

Μία έντονη ζαλάδα ένιωσε ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ενώ τραγουδούσε στο αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο Βοτανικός Live Stage, γεγονός που τον ανάγκασε να σταματήσει το πρόγραμμά του.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης που βρισκόταν στο κοινό, ανέβασε στα social media, βίντεο από τη στιγμή που οι υπάλληλοι του κέντρου σπεύδουν στον Νότη Σφακιανάκη και τον απομακρύνουν από τη σκηνή.
Αμέσως στο καμαρίνι πήγε ο προσωπικός γιατρός του τραγουδιστή. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά επειδή η αδιαθεσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη ήταν έντονη, δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα και πλέον βρίσκεται σπίτι του για ανάρρωση και ξεκούραση.

«Η στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη τον απομακρύνουν από την σκηνή του Βοτανικού μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε !! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό μιας και κατέφθασε αμέσως και ο προσωπικός του γιατρός αμέσως!!!», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στη λεζάντα του βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Lebi (@harislebi) on Feb 22, 2020 at 1:39am PST

Ο γιατρός διαπίστωσε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά συνέστησε στον τραγουδιστή να μην ανεβεί ξανά επί σκηνής το ίδιο βράδυ και πράγματι ο Νότης δεν συνέχισε την εμφάνισή του.
Ωστόσο χθες βράδυ ο Νότης βρέθηκε ξανά επί σκηνής στο νυχτερινό κέντρο και γνώρισε την αποθέωση από κοινό, ενώ ο ίδιος με το που βρέθηκε ξανά στη σκηνή θέλησε να αντιμετωπίσει με χιούμορ το όλο περιστατικό. Δείτε τι είπε στο ακόλουθο βίντεο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Lebi (@harislebi) on Feb 22, 2020 at 10:49pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!