GOSSIP

O πρίγκιπας Harry κάτι ετοιμάζει με τον Jon Bon Jovi [βίντεο]

Μετά το Megxit ο πρίγκιπας Harry, έχει διάφορα projects στα σκαριά και ένα από αυτά θα είναι σε συνεργασία με το διάσημο τραγουδιστή Jon Bon Jovi.

O Harry και η σύζυγός του, μετά το Megxit σκοπεύουν να αλλάξουν πολλά και όχι μόνο τη διεύθυνση κατοικίας τους, που πλέον είναι στον Καναδά.


Αυτό που σίγουρα δεν θα αλλάξει είναι η προσήλωση του Harry στους Αγώνες Invictus, το αθλητικό event που διοργανώνει και δημιούργησε ο Harry για τους τραυματισμένους και ασθενείς στρατιωτικούς και τους βετεράνους των ενόπλων δυνάμεων.


Βέβαια τώρα που ο πρίγκιπας απομακρύνθηκε από τον άμεσο έλεγχο του βρετανικού παλατιού, ο ίδιος φρόντισε να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνεί τις δράσεις του για τους συγκεκριμένους αγώνες και θέλησε να τον κάνει πολύ πιο διασκεδαστικό.


Έτσι ανέβασε στο Instagram, έναν φανταστικό διαδικτυακό διάλογο που είχε με τον Jon Bon Jovi για να ανακοινώσει πως οι δυο τους θα συνεργαστούν για τους αγώνες Invictus.


Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας και ο διάσημος μουσικός στις 28 Φεβρουαρίου θα συναντηθούν στο Λονδίνο και θα βρεθούν στο θρυλικό Studio 2 του Abbey Road (εκεί όπου ηχογραφήθηκαν τα 11 από τα 13 άλμπουμ των Beatles) για να ηχογραφήσουν μια νέα εκτέλεση του χιτ "Unbroken" σε συνεργασία με τη χορωδία των Invictus Games και τα έσοδα από την κυκλοφορία του νέου μουσικού κομματιού, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο θα δοθούν στο ίδρυμα των Invictus Games.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Feb 20, 2020 at 8:10am PST

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη νέα ανάρτηση του πρίγκιπα Harry προκάλεσε και πάλι βροχή από αρνητικά σχόλια που εστιάζουν κυρίως στο γεγονός πως ο Harry και η Meghan ακόμα χρησιμοποιούν τον τίθτλο @sussexroyal στο Instagram, μολονότι η βασίλισσα Ελισάβετ λέγεται πως έχει απαγορεύσει τη χρήση της λέξης royal από το ζεύγος μετά το Megxit.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!