GOSSIP

Στο νοσοκομείο γνωστή ηθοποιός- Δέχτηκε επίθεση από το σκυλί της

Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ το γεγονός πως η ηθοποιός και πρώην κουνελάκι του Playboy Heather Elizabeth Purkhurst, νοσηλεύεται μετά από σφοδρή επίθεση που δέχτηκε από το ένα από τα σκυλιά της.

Η 52χρονη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ταινία Beverly Hills Cop III και το φιλμ Aplha Dog του Νικ Κασαβέτης, δέχτηκε σφοδρή επίθεση από ένα από τα σκυλιά της ράτσας πίτμπουλ και κόντεψε να χάσει το χέρι της.

Ο αρραβωνιαστικός, Mark Nason, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι τους στο West Hollywood.

Η Heather Elizabeth Parkhurst έπαιζε με το 7 μηνών πιτ μπουλ της, την Baby, όταν ο άλλος σκύλος, o Buddha, επίσης ράτσας πιτ μπουλ και ηλικίας 8 ετών ζήλεψε και της επιτέθηκε στο χέρι, ενώ μετά τα δυο σκυλιά επιτέθηκαν το ένα το άλλο.

H Sun δημοσιεύει φωτογραφίες που δείχνουν την ηθοποιό στο νοσοκομείο, ενώ αναφέρει πως ο αρραβωνιαστικός της, παρά το όλο συμβάν, επιμένει πως θα κρατήσουν και τα δυο σκυλιά και πως και οι δυο παραμένουν μεγάλοι φαν των πιτ μπουλ σκύλων.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!