GOSSIP

Πέθανε 66χρονη ηθοποιός που είχαμε δει στη σειρά Beverly Hills 90210

Μετά το θάνατο του ηθοποιού Luke Perry, που υποδύονταν τον Dylan στη θρυλική teen τηλεοπτική σειρά Beverly Hills 90210 και την αποκάλυψη πως η Shanen Doherty (υποδύνονταν την Brenda) διαγνώσθηκε και πάλι με καρκίνο, ένας θάνατος σκόρπισε τη θλίψη στους συντελεστές της σειράς και σε όλο το Χόλιγουντ. 

Αναφερόμαστε στην Esther Scott, η οποία σύμφωνα με το TMZ άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 66 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους οικείους της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Esther Scott την περασμένη Τρίτη έπαθε ανακοπή καρδιάς και μετά από μια εβομάδα στο νοσοκομείο, έχασε τη μάχη για ζωή.

“Αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε, την σταματούσαν συχνά στο δρόμο οι άνθρωποι γιατί θα την αναγνώριζαν – αλλά δεν γνώριζαν το όνομά της. Ελπίζω τώρα να θυμούνται το όνομά της, τη δουλειά της και το πόσο πρόσφερε στη βιομηχανία του θεάματος και της ψυχαγωγίας.”, δήλωσε η αδερφή της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η πορεία της στην υποκριτιή ήταν ανοδική και είχε εμφανιστεί σε δεκάδες ταινίες και σειρές (από το Boyz n the Hood μέχρι πιο πρόσφατα το Hart of Dixie και το Extant στο πλευρό της Halle Berry).

.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!