GOSSIP

H Thalia αποκάλυψε πως υποφέρει καθημερινά εξαιτίας μιας νόσου

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια από το Μεξικό, που το πλήρες όνομά της είναι Ariadna Thalía Sodi Miranda Mottola, αλλά όλοι τη γνωρίζουν ως Thalia, αποκάλυψε πως πάσχει από μια νόσο, που την ταλαιπωρεί καθημερινά.

H 48χρονη ταρ, που το ελληνικό κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από τους ρόλους της στις σειρές «Μαρία της Γειτονιάς» και «Μαριμάρ» μίλησε στο ισπανόφωνο περιοδικό Hola των ΗΠΑ, για τη νόσο που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, τη νόσο Lyme.

 «Σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ότι κάθε πρωί ξυπνάω με πόνο που απλώνεται σε όλο το σώμα μου. Είναι μια κατάσταση που επηρεάζει τη διάθεση, το χαρακτήρα μου. Η πειθαρχία είναι ο καλύτερος μου φίλος, μαζί με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή. Διατηρώντας θετική στάση, μπορώ να επιβιώνω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξή της η Thalia κάνει λόγο για "αφόρητους πόνους" που η ίδια τους περιγράφει "σαν να σε έχει πατήσει λεωφορείο".

Η Thalia είχε διαγνωστεί με τη νόσο πριν από 12 χρόνια.


Θυμίζουμε πως η συγκεκριμένη νόσος, από την οποία έχει προσβληθεί και ο Justin Bieber, μεταδίδεται από τα τσιμπούρια και η Thalia δηλώνει πως δεν ξέρει πότε ακριβώς της συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά εικάζει πως μάλλον έγινε όταν ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της (είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια με το μουσικό παραγωγό Tommy Mottola και μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο και μια κόρη).
Τέλος η Thalia έσπευσε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον Justin Bieber, που πρόσφατα διαγνώσθηκε με τη συγκεκριμένη νόσο και να του πει πως τον καταλαβαίνει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!