GOSSIP

Διαζύγιο πήρε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη και κανείς δεν το είχε μάθει

Τη γνωρίσαμε στο πλευρό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν ήταν ακόμη παιδί, αφού η καριέρα της Άριελ στο θεατρικό σανίδι ξεκίνησε σε πολύ τρυφερή ηλικία και ενώ έκανε μια πολυετή καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση, φρόντιζε πάντα να κρατά την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι... όσο αθόρυβα παντρεύτηκε τόσο αθόρυβα χώρισε μετά από  4 χρόνια γάμου και ενώ ο χωρισμός έγινε πριν από μήνες, μόλις τώρα δημοσίευμα αποκάλυψε το διαζύγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, τον περασμένο Νοέμβριο  η Άριελ Κωνσταντινίδη και ο Τάκης Μαργαρίτης, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στα τέλη του 2015 σε στενό κύκλο και έχει αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Δαναό και τον Φοίβο.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, αν και οι λόγοι του χωρισμού δεν έχουν γίνει γνωστοί, οι δυο τους διατηρούν μια άριστη σχέση με την ηθοποιό  να έχει μετακομίσει με τους δυο γιους τη σε άλλο σπίτι το οποίο ωστόσο βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που έμεναν πριν όλοι μαζί στην Αγία Παρασκευή.

Πάντως πριν από αρκετούς μήνες  και συγκεκριμένα το Φθινόπωρο του 2018, η Άριελ είχε φωτογραφηθεί με τα παιδιά της και τότε είχε δηλώσει σε περιοδικό : «Με τον Τάκη παντρευτήκαμε στο Δημαρχείο και κάναμε ένα σούπερ πάρτι για τους φίλους μας, γιατί δεν θέλαμε το συνήθη συμβολισμό του γάμου. Ειδικά μετά τη γέννηση των γιων μας, σκέφτομαι ότι θα ήθελα να παντρευτούμε σε εκκλησία, με παρανυφάκια τα παιδιά μας»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!