GOSSIP

Κώστας Βουτσάς: Όλα όσα είπε η κόρη του για την πορεία της υγείας του

Εδώ και 8 ημέρες ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύεται σε αθηναϊκό νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και οι αναρίθμητοι φαν του δημοφιλούς ηθοποιού, αγωνιούν για την πορεία της υγείας του. Και χθες η κόρη του μας ενημέρωσε για το πως ανταποκρίνεται ο πατέρας της στην αγωγή των γιατρών.

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού Σάντρα Βουτσά, μίλησε χθες σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων και είπε, μεταξύ άλλων, πως ο πατέρας της δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία.


«Υπάρχει ανταπόκριση του οργανισμού του στη θεραπεία που δέχεται. Η κατάστασή του είναι σταθερή και είναι καλό γιατί φαίνεται ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που του κάνουν και έχει μια μικρή αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα. Λίγη, αλλά για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό. Θα χρειαστεί χρόνο η θεραπεία. Η ηλικία παίζει ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Ήδη έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται, γιατί αυτό ουσιαστικά είναι η καταστολή, ότι σου δίνουν ένα αντίστοιχο φάρμακο σαν να είναι να κάνεις μια εγχείρηση. Σταματώντας τη χορήγηση του φαρμάκου ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά, αλλά σιγά σιγά θα αρχίσει να ξυπνάει.Ήδη κάποια όργανα λειτουργούν μόνα τους, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι και να μην γίνει κάτι που να μην έχει αρνητικά αποτελέσματα. Να μην ξεχνάμε ότι ο πατέρας μου έχει από 25 ετών βρογχικό άσθμα που σίγουρα αυτό έχει κάνει τους πνεύμονες πολύ ευαίσθητους. Ήταν από τον Οκτώβρη μια λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!