GOSSIP

Meghan & Harry επισκέφτηκαν στα κρυφά πασίγνωστο Πανεπιστήμιο

Μπορεί οι Meghan & Harry μετά το Megtxit και την μετακόμισή τους στον Καναδά να κάνουν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις (με μόνη εξαίρεση την εμφάνισή τους στο συνέδριο της JP Morgan στο Μαϊάμι) αλλά τώρα δημοσίευμα αποκαλύπτει πως το ζευγάρι έκανε μια ακόμη επίσκεψη στις ΗΠΑ, την οποία φρόντισαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Today , το διάσημο ζευγάρι την περασμένη Τρίτη έκανε μια μυστική επίσκεψη στο πανεπιστήμιο Stanford της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι πέταξε στις ΗΠΑ από τον Καναδά με εμπορική πτήση και βρέθηκε στον χώρο του πασίγνωστου πανεπιστημίου για πολλές ώρες.


Εκεί είχε συνάντηση με δεκάδες καθηγητές και ακαδημαϊκούς συνεργάτες του διάσημου κολεγίου και πως όλοι μαζί έκαναν "brainstorming" με ένα βασικό στόχο:να βοηθήσουν το διάσημο ζευγάρι να εντοπίσει ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να συνεχίσουν το φιλανθρωπικό έργο τους μετά το Megxit.


Συγκεκριμένα λέγεται πως οι Meghan & Harry αναζητούν ένα τρόπο να επανιδρύσουν ένα νέο φιλανθρωπικό οργανισμό που θα συνεχίσει το κοινωνικό έργο του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, μετά την αναχώρησή τους από την Αγγλία.


Την ίδια ώρα, δημοσίευμα στη βρετανική Daily Mail, αποκαλύπτει πως το ζευγάρι απέλυσε όλο το προσωπικό από τα γραφεία του στο Μπάκιγχαμ (13 συνολικά άτομα έχασαν τη δουλειά τους) και πως αυτό έχει κοινοποιηθεί στους εργαζόμενους ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο.


Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται πως το ζευγάρι δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Αγγλία, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως το παλάτι, πιθανά έχει εκνευριστεί με αυτές τις απολύσεις, καθώς κάποια από τα πρόσωπα που εργάζονταν για τους Meghan & Harry, ήταν ιδιαίτερα αγαπητά στο παλάτι και μάλιστα κάποια εξ αυτών στο παρελθόν έχουν τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά υπηρεσιών τους στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!