GOSSIP

H Kim Kardashian μόλις ξεπέρασε τους 160 εκατομμύρια followers

Έχοντας κάνει πάνω από 5000 αναρτήσεις στο Instagram και ενώ ακολουθεί μόλις 26 άτομα, η Kim κατάφερε να ξεπεράσει τους 160 εκατομμύρια followers, αλλά αποφάσισε να το... γιορτάσει μόνο με μία από τις διάσημες αδελφές της.

Συγκεκριμένα η Kim ανακοίνωσε πως έσπασε το φράγμα των 160 εκατομμυρίων, ανεβάζοντας μια σειρά από νέες πόζες της, όπου πλάι της έχει μόνο την αδελφή της Khloe Kardashian (ούτε την Kourtney - που ακούγεται πως έχει τσακωθεί με όλη την οικογένεια - ούτε την Kylie και την Kendall Jenner).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 12, 2020 at 2:09pm PST


Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις τον περασμένο Οκτώβριο η Kim είχε γιορτάσει επειδή τότε είχε φτάσει τους 150 εκατομμύρια followers, πράγμα που σημαίνει πως μέσα σε μόλις λίγους μήνες, 10 εκατομμύρια νέοι followers την ακολούθησαν.


Πάντως και πάλι είναι δεύτερη, αφού η αδελφή της Kylie Jenner, μετρά πάνω από 162 εκατομμύρια followers στην ίδια πλατφόρμα, αλλά με το... ρυθμό που έχει η Kim ίσως και την ξεπεράσει.


Μάλιστα η ίδια η Kim συχνά, έχει αστειευτεί μιλώντας με την Kylie, πως θέλει οπωσδήποτε να της φάει την πρωτιά στο Instagram.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jan 21, 2020 at 2:19pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!