GOSSIP

H Ζυγούλη παραδέχεται πως έχει ψάξει στα κρυφά το κινητό του Ρουβά

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ενώ την ευτυχία τους έχουν ολοκληρώσει τα 4 παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Πόσο όμως διαφέρουν από τα υπόλοιπα... απλά ζευγάρια;

Η απάντηση είναι όχι πολύ, αφού ακόμα και μια κουκλάρα σαν την Κάτια, ομολογεί πως έχει ψάξει το κινητό (και όχι μόνο) του διάσημου συζύγου της.


Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της που διατηρεί στο YouTube, σε ένα Q&A που έκανε με θέμα τις σχέσεις απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε  από φαν της και προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση «πότε κατάλαβες ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός σου» ανέφερε: «Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές (σ.σ, ότι είναι ο άνθρωπός της), αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε-  ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει ψάξει κινητό είπε: «Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές και όλα! Αλλά το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ότι δεν βγάζεις άκρη. Και αν δεν βρεις και κάτι θα λες κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!