GOSSIP

Είδαμε τη Lady Gaga χωρίς μακιγιάζ και δείχνει... αγνώριστη [εικόνα]

Στα 33 της χρόνια η Lady Gaga, μετά από δύο αποτυχημένους αρραβώνες (με τον ηθοποιό Taylor Kinney και τον ατζέντη Cristian Carino) έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού CEO γνωστής εταιρείας Michael Polansky.
Παράλληλα διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας της, έχοντας αποσπάσει ένα Όσκαρ για το τραγούδι της από την ταινία "A Star Is Birn" και μια υποψηφιότητα για την ερμηνεία της στην ίδια ταινία, ενώ και η εταιρεία μακιγιάζ που έχει δημιουργήσει σημειώνει μεγάλη επιτυχία. 


Όλα καλά δηλαδή στη ζωή της Gaga!


Όμως πολλοί φαν της... σοκαρίστηκαν όταν είδαν τη νέα πόζα που ανέβασε η σταρ στο Instagram, στην οποία η Gaga είναι σχεδόν εντελώς άβαφη (φορά μόνο ένα διάφανο λιπ γκλος) και ποζάρει με ροζ μαλλιά, ενώ δείχνει... αγνώριστη και δεν θυμίζει σε τίποτα την εκκεντρική σταρ που βλέπουμε επί σκηνής ή την λαμπερή περσόνα που ποζάρει διαφημίζοντας τα καλλυντικά του δικού της brand "Haus Labatories".


 Η σταρ απλά έγραψε τη λέξη "sushi" δίπλα στη νέα πόζα της.


Και επειδή η Gaga τίποτα δεν κάνει τυχαία, πολλοί φαν της είναι βέβαιοι πως αυτό είναι το όνομα του πρώτου single από το νέο άλμπουμ της σταρ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 12, 2020 at 9:10pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!