GOSSIP

Μπαμπάς θα γίνει σύντομα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η σύντροφός του και συνάδελφός του Λένα Δροσάκη ετοιμάζονται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά ένα χρόνο κοινής πορείας και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η μέλλουσα μανούλα είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να δούμε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης».

Να θυμίσουμε δε, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο έργο «Προσωπική Συμφωνία» στο «Από Μηχανής Θέατρο», εκφράστηκε ανοιχτά με πολύ τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του, όταν στις αρχές του χρόνου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες τους μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη.

Ενώ λίγο καιρό πριν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ανέφερε πως η Λένα Δροσάκη είναι η γυναίκα της ζωής του ενώ άφησε και κάποια υπονοούμενα πως της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Dec 31, 2019 at 10:50am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!