GOSSIP

Πέθανε ο θρύλος του Χόλιγουντ Kirk Douglas

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών ο θρύλος του Kirk Douglas. Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο γιος του, Michael, με ανάρτησή του στο Instagram. 

«Με τεράστια λύπη μας, τα αδέρφια μου και εγώ, γνωστοποιούμε ότι ο Kirk Douglas μας άφησε σήμερα σε ηλικία 103 ετών», έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε "για τον κόσμο ήταν ένας θρύλος. ένας ηθοποιός από την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, που έχησε καλά στα χρυσά του χρόνια, ένας ανθρωπιστής, που η αφοσίωσή του στη δικαιοσύνη και στους σκοπούς που ήταν σημαντικοί για τον ίδιο, αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Για εμένα όμως και τα αδέλφια μου  Joel και Peter, ήταν απλά ο μπαμπάς, για την σύζυγό μου Catherine ένας υπέροχος πεθερός, για τα εγγόνια του και τα δισέγγονα του ένας παππούς και για τη σύζυγό του Anne ένας υπέροχος σύζυγος"
Παράλληλα έγραψε πως αφήνει μια κληρονομιά στο σινεμά που θα διαρκέσει για πολλές γενιές και πως έγραψε ιστορία ως ένας διακεκριμένος φιλάνθρωπος που εργάζονταν για το κοινό καλό και για να φέρει ειρήνη στον πλανήτη.
Τέλος έκλεισε το συγκινητικό αντίο του με τα λόγια που είπε στον μπαμπά του στα τελευταία γενέθλιά του: "Μπαμπά σε αγαπώ πάρα πάρα πολύ και είμαι πολύ περήφανος που είμαι γιος σου".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on Feb 5, 2020 at 3:33pm PST

Ο Κέρκ Ντάγκας παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε τέσσερα παιδιά, δύο από κάθε του γάμο. Από το 1944 μέχρι το 1951 υπήρξε παντρεμένος με την Νταϊάνα Ντιλ με την οποία απέκτησε δυο γιους τον Μάικλ και τον Τζόελ Ξαναπαντρεύτηκε το 1954 με την Αν Μπάιντενς με την οποία έμεινε παντρεμένος μέχρι τον θάνατό του και μαζί απέκτησαν άλλους δυο γιους, τον Πίτερ και τον Έρικ. Ο Έρικ Ντάγκλας πέθανε από χρήση ναρκωτικών το 2004.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!