GOSSIP

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι ζευγάρι με έναν νεαρό τραγουδιστή [βίντεο]

Η18χρονη τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο της δημοσιότητας και τώρα μάθαμε πως είναι φουλ ερωτευμένη με ένα νεαρό τραγουδιστή που είναι μέλος σε ολλανδικό boy band.

Η ΕΡΤ επέλεξε τη νεαρή ομογενή από την Ολλανδία για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Ρότερνταμ με το τραγούδι με τίτλο «SUPERG!RL» που έχει συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλους, ο οποίος μετράει πολλές συμμετοχές στο διαγωνισμό. Στο πλευρό τους θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός στο κομμάτι της σκηνικής παρουσίας, που έχει υπογράψει τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά το 2004, αλλά και της Έλενας Παπαρίζου που κέρδισε τη Eurovision το 2005, αλλά και πολλές συμμετοχές άλλων χωρών.


Και τώρα που έγινε και η επίσημη συνέντευξη Τύπου για την επιλογή της Στεφανίας Λυμπερακάκη (στην Ολλανδία είναι γνωστή απλά ως Stefania) πολλοί θέλησαν να μάθουν περισσότερα για το όμορφο νεαρό κορίτσι που ζει στην Ολλανδία.


Μοιραία το Instagram της πήρε φωτιά και η 18χρονη δέχεται αναρίθμητα μηνύματα από Έλληνες για "καλή επιτυχία". Και φυσικά όλοι παρατήρησαν πως η νεαρή Στεφανία, συχνά ανεβάζει στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το αγόρι της και δείχνει να είναι full in love.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefania (@stefania_) on Oct 2, 2019 at 8:52am PDT

Μάλιστα το αγόρι της είναι και αυτός τραγουδιστής, o 16χρονος Jannes Heuvelmans, και είναι μέλος στο ολλανδικό boy band που έχει τον τίτλο  Fource

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!