GOSSIP

Με ένα πολύ μικρό πράγμα η βασίλισσα έδειξε πως στηρίζει το "Megxit"

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από όταν οι Meghan & Harry ανακοίνωσαν πως θέλουν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και να μετακομίσουν στον Καναδά και ήδη το Megxit έχει αρχίσει να υλοποιείται. Και τώρα κάποιοι θεωρούν πως η βασίλισσα θέλησε να δείξει πως στηρίζει την απόφαση του εγγονού της και της συζύγου του.

Την περασμένη Κυριακή η βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στην εκκλησία στο Sandringham και όλοι παρατήρησαν πως σε αυτή την επίσημη εμφάνιση της βασίλισσας μετά το Megxit, στο πέτο της η Ελισάβετ είχε μια περίτεχνη καρφίτσα και πολλοί θεωρούν πως η βασίλισσα δεν τη φόρεσε διόλου τυχαία.


Η εν λόγω καρφίτσα απεικονίζει τη "καναδική χιονονιφάδα" και είναι ένα δώρο που έκανε στη βασίλισσα ο πρώην Καναδός αξιωματούχος David Johnston.


Και πολλοί πιστεύουν πως επιλέγοντας αυτή τη καρφίτσα η βασίλισσα θέλησε έμμεσα να δείξει πως στηρίζει την απόφαση του Harry να μετακομίσει με τη σύζυγο και το παιδί του, τον μικρό Archie στον Καναδά.


Κανείς δεν ξέρει αν αυτός ο ισχυρισμός ευσταθεί, ωστόσο στο παρελθόν η βασίλισσα συχνά χρησιμοποιεί "συμβολισμούς" στο ντύσιμό της και ειδικά στα κ0σμήματά της, για να περάσει... έμμεσα μηνύματα. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!