GOSSIP

Ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε ανάδοχος ενός μικρού παιδιού

Το 2018 είχε ξεσπάσει ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την πρώην σύντροφό του Μαρία Νεφέλη Γαζή, με επίκεντρο ένα παιδί, που ο Άνθιμος αμφισβητούσε πως είναι γιος του.

Τελικά έγινε τεστ DNA που απέδειξε πως ο Άνθιμος είναι ο πατέρας του παιδιού, αλλά η απίστευτη κόντρα των δύο πρώην συντρόφων κλιμακώθηκε με αποτέλεσμα τον περασμένο Μάιο, η Μαρία Νεφέλη να βαφτίσει το γιο της, δίνοντάς του το όνομα Φίλιππος Δημήτρης και το επίθετό του είναι Γαζής και όχι Ανανιάδης, ενώ στη βάφτιση δεν πήγε ποτέ ο Άνθιμος.


Έκτοτε οι σχέσεις του πρώην ζεύγους δείχνουν να μην έχουν αποκατασταθεί και τώρα μάθαμε πως ο Άνθιμος έγινε ανάδοχος ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο μάλιστα σκέφτεται να το υιοθετήσει.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισιανού, ο Άνθιμος Ανανιάδης έγινε ανάδοχος πατέρας ενός 4χρονου κοριτσιού, το οποίο γνώρισε τυχαία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο γνωστός ηθοποιός το επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα και έχει δημιουργήσει με το κορίτσι μια υπέροχη σχέση.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης συνεισφέρει και οικονομικά και ίσως στο μέλλον μπορεί και να το υιοθετήσει το παιδάκι και είναι πολύ ευτυχισμένος με αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!